Az első magyar repülős podcast

Hetes Terminál

Megjelent az első adásunk - az Airbus A321XLR-ról beszélgettünk

2019. július 25. - hetesterminal

"Repüléstörténeti pillanat" - mondhatnák (és ki is mondtuk) fellengzősen. Elkészült az első adásunk, mellyel kezdetét vette egy hosszú út, tele izgalommal, szenvedéllyel és kihívással. Két fiatal repülésrajongó elindította az első magyar repülős podcastet!

 

image.jpegAz első epizódban az Airbus A321XLR-ról beszélgettünk, amely igencsak lázban tartott minket az elmúlt hetekben. Igyekeztük körbejárni, hogy miért is van ekkora "hype" az Airbus A320neo család új altípusa körül, vajon korszakalkotó lehet-e a hosszútávú járatok szegmensében, illetve mire számíthatnak azon utasok, akik már pár év múlva a Wizz Air A321XLR repülőgépein fognak repülni - akár 7-8 órát is.

De ugyancsak említést tettünk arról, hogy miért is várhatja a Budapest Airport ennek a repülőgépnek a bevezetését, valamint szóba került a fedélzeti WC-k helyzete is... :)

Íme pár hasznos cikk az A321XLR-ral kapcsolatosan:

 

Az első adást pedig elérhetitek Spotify-on, többek közt. Kattintsatok az alábbi lejátszóra!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetesterminal.blog.hu/api/trackback/id/tr7014979624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása