Az első magyar repülős podcast

Hetes Terminál

Negyedik adás - A repjegy értékesítés bonyolult világáról, egyszerűen

2019. szeptember 11. - hetesterminal

A kis nyári szünetünk után visszatértünk a Hetes Terminál negyedik adásával. Ebben az epizódban a repülőjegy értékesítés világáról adunk ízelítőt Nektek - vagyis arról, hogy mi zajlik a háttérben, amikor egy repjegyet foglalsz egy internetes platformon vagy a légitársasági weboldalon keresztül.

Erről a témáról több adással is készülünk, ugyanis 30 perc kevés ahhoz, hogy átfogóan beszéljünk róla. Reméljük, hogy ez az epizód egy izgalmas felvilágosítás lesz erről a területről.

adults-blur-depth-of-field-1869717.jpg

Többek közt arról beszélgetünk, hogy milyen kategóriákba soroljuk az online repjegy értékesítéssel és összehasonlítással foglalkozó platformokat, mi a különbség a low-cost és hagyományos légitársaságok értékesítése között, valamint arról is szót említünk, hogy miként zajlott a repülőjegyek értékesítése az internet kora előtt.

A témához hoztunk pár érdekes kiegészítő olvasmányt is, íme:

 

A Hetes Terminál legújabb adását meghallgathatjátok Spotify-on, Apple Podcasts-en és az Anchor oldalunkon.

Linkek:
Spotify
Apple Podcasts
Anchor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hetesterminal.blog.hu/api/trackback/id/tr715066450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása